فروشگاه Epic Games ممکن است تا سال ۲۰۲۷ به سود دهی نرسد

فروشگاه Epic Games ممکن است تا سال ۲۰۲۷ به سود دهی نرسد.

 

این موضوع مربوط به شکایت قانونی کمپانی Apple از Games Epic که در سال ۲۰۲۰ آغاز شده بود می باشد.

 

همانطور که احتمالاً می دانید ، این اختلاف ها بین دو کمپانی مذکور در سال ۲۰۱۸ آغاز شد؛ زمانی که بازی Fortnite روی گوشی‌های هوشمند به انتشار رسید. به گفته ی بنیانگذار کمپانی Epic Games آقای Tim Sweeney، “سهم شراکت 30 درصدی شرکت اپل از درآمد فروشگاه‌‌های دیجیتالی، به خصوص در بخش‌های گوشی‌های هوشمند واقعاً منصفانه نیست”.

 

ایشان با بیان آن که ۳۰٪ سهم شراکت در بخش‌های رایانه‌های شخصی و کنسول‌های بازی منطقی به نظر میرسد، سپس به انتقاد از سیاست های شرکت اپل در صنعت موبایلی پرداختند. زیرا که سخت‌ افزار گران قیمت پلتفرم‌های رایانه ای و کنسولی باعث افزایش قیمت محصول تولیدی شده است، اما فروشگاه‌های بازی‌ های موبایل به راحتی می توانند این سهم را به ۱۲ یا حتی ۸ درصد کاهش دهند .

 

بنابراین وقتی نسخه ی گوشی‌های هوشمند بازی Fortnite عرضه شد، کمپانی Epic تلاش کرد مقررات فروشگاه‌های Google Play و Apple را دور بزند تا با سیاست‌های قیمت‌گذاری خودش جلو برود. در فروشگاه گوگل پلی، بازی Fortnite به عنوان یک محصول Sideloaded شناخته شده بود (سایدلود در اینجا به معنای نرم‌افزار‌هایی با فرمت APK می باشد که با فعال‌سازی تنظیمات مربوط در گوشی‌های اندروید، می توانند از محیطی به غیر از فروشگاه گوگل دانلود و نصب شوند). بنابراین کمپانی Google هیچگونه سهمی از پرداخت‌های درون برنامه‌ای در بازی را نداشت. اما این جریان باعث شده بود که مقدار بسیار زیادی از بازی‌های قلابی روانه ی این فروشگاه شوند. بنابراین بازی Fortnite در فروشگاه Google Play به عنوان یک محصول رسمی تغییر کاربری داد.

در آگوست ۲۰۲۰ کمپانی Epic اعلام کرد گیمرهایی که آیتم‌های درون ‌برنامه‌ای Fortnite را از طریق وبسایت رسمی این شرکت خریداری کرده‌اند، یک تخفیف 20 درصدی دریافت خواهند کرد. هر دو کمپانی Google و Apple طی ساعت ها بعد از انتشار این خبر، بازی Fortnite را به دلیل پیمان شکنی سیاست‌های خود حذف کردند. در سپتامبر ۲۰۲۰، کمپانی Apple یک شکایت قانونی علیه کمپانی Epic به عنوان توسعه‌ دهنده‌ای که خلاف ضوابط و شرایط توافقنامه امضاء شده توسط طرفین اقدام کرده بود، تنظیم کرد .

 

آن جریان تنها دلیلی نبود که کمپانی Epic Games با سیاست های خود درگیر باشد. شرکت Epic Games بازی‌های رایگانی را به کاربران خود پیشنهاد می داد که لیست این بازی‌های فری تو پلی ( رایگان برای بازی ) شامل عناوین اصلی فراوانی می باشد که میلیون‌ها دلار در توسعه ی آن‌ها سرمایه‌گذاری شده بود. بازی‌هایی نظیر Fortnite و Genshin Impact و Dauntless از عناوین رایگان دیگری هستند؛

این در حالی است که سود این بازی‌ها تنها از طریق خرید درون برنامه‌ای حاصل می شود. علاوه بر این‌ها ، شما می توانید در فروشگاه Epic Games تعداد زیادی از بازی‌ها را پیدا کنید که برای مدت زمانی خاص به صورت رایگان از آنها استفاده کنید. برخی از گیمرها معتقدند که در طولانی مدت این تصمیم عاقلانه می باشد و تا به امروز کمپانی Epic پول این اقدامات را داشته است‌‌. آن‌ها فکر می کنند با وجود این همه عنوان معروفی که توسط کمپانی Epic عرضه شده است و با رویکرد عناوین سخاوتمندانه ی فری تو پلی ( رایگان برای بازی ) که دارد، ممکن است یک روز بر مابقی عناوین دیجیتالی فروشگاه‌ها مسلط شوند و اکثریت گیمرها بازی‌های خود را از طریق فروشگاه Epic Games تهیه کنند.

 

برای مشاهده منبع این خبر بر روی منبع کلیک کنید.

خروج از نسخه موبایل