فیلم وبینار آشنایی با سابستنس دیزاینر
اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۹
ارسال شده توسط پشتیبانی آپ استودیو
2.71k بازدید
فیلم وبینار آشنایی با سابستنس دیزاینر
این فیلم وبینار سابستنس دیزاینر است که در تاریخ جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۹ ساعت ۱۲ تا ۱۳:۱۵ برگزار گردید و توسط مهدی بهشتی از تیم آموزشی استودیو آپ ارائه شده است. در این وبینار نرم افزار سابستنس دیزاینر معرفی می شود و هدف متریال سازی با این نرم افزار مورد بحث قرار می گیرد.
Substance designer برنامه ای است برای ساخت متریال که با کمک قابلیت های این نرم افزار می توان تکسچرهای نامحدودی استفاده کرد و خروجی این برنامه را در دیگر برنامه ها مورد استفاده قرار داد. پترن ها و شکل های مختلف را بصورت نا محدود می توان با کمک این نرم افزار به شکل procedural ساخت. تعداد بسیاری از فیلترها وابزارها را با یکدیگر ترکیب کنید و با تغییر هریک از آنها تغییرات را بر روی متریال ساخته شده خود ببینید.
در وبینار نرم افزار به طور کلی معرفی شده و اینکه در هنگام باز شدن نرم افزار با چه امکاناتی روبرو هستیم. چگونه ورودی برای نرم افزار داشته باشیم و چه امکاناتی و قابلیت هایی اولیه به ما ارائه می دهد. متریال ساخته شده برای وبینار مورد بررسی قرار گرفت و اینکه مفهوم ساخت متریال به شکل procedural و چه امکانات وسیع و بسیاری را نرم افزار در اختیار ما قرار می دهد. مپ های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد و اینکه چگونه می توان از یک تکسچر بقیه تکسچرهای مورد نیازبرای ساخت متریال را استخراج کرد.
یکی از امکانات جالبی که نرم افزار سابستنس دیزاینر ارائه داده است این است که متریال ساخته شده در نرم افزار سابستنس دیزاینر را می توان وارد برنامه تری دی مکس کرد. حتی می توان با انتخاب موتور رندر انتخابی به عنوان مثال موتور رندر کرونا گراف متریال کرونا را مشاهده نمود.
در این نرم افزار می توانید یکبار متریال را بسازید و متریال ساخته شده را سیو کنید و یا در اختیار دیگران نیز قرار دهید و با تغییر بر روی ساختار و قسمت های مختلف متریال ساخته شده، متریال های جدیدی را نیز خلق کنید و تغییراتی و جزئیات و دیتیل های جدیدی را به متریال همچون ترک، ایجاد برجستگی و فرو رفتگی و تغییر رنگ و … بر روی متریال اعمال کرد و به خروجی های جدیدی دست یافت.
یکی از امکانات جالب این نرم افزار قابلیت pick color آن است که در آموزش به آن اشاره شده و بازه رنگی را رنگ انتخابی بر می دارد و نتیجه آن را بر روی متریال ساخته شده اعمال می کند.
محیط نرم افزار سابستنس دیزاینر بصورت node base می باشد. خروجی نرم افزار علاوه بر اینکه بصورت تکسچر است و در سایر نرم افزارها مورد بررسی قرار می گیرد به صورت sbsar می باشد. تکسچرهای خروجی را می توان با رزولشن های مختلفی خروجی گرفت. تعداد خروجی ها و رزولشن آن را می توان به واسطه گراف متریال تعریف نمود.
شما را به دیدن فیلم وبینار سابستنس دیزاینر دعوت می کنیم.
برچسب ها:
آشنایی با سابستنس دیزاینر
دیدگاهتان را بنویسید