آمورش مدلسازی اجزای دو بعدی دکوراتیو کریسمس
- آموزش مدلسازی اجزای دو بعدی دکوراتیو کریسمس
- مدرس: میلاد کمباری
- مدت زمان آموزش: ۰۸:۰۳
- نرم افزار استفاده شده در آموزش: ۳dmax و illustrator (ایلاستریتور )
امروز یه آموزش خیلی جذاب از میلاد کمباری داریم که به آمورش مدلسازی اجزای دو بعدی دکوراتیو کریسمس پرداخته شده. آموزش امروز در دو نرم افزار ایلاستریتور و مکس ارائه شده، این آموزش جذاب رو از دست ندین و به دوستانتون هم معرفی کنید. سایت بسیار جالب و مفیدی که در این آموزش ارائه شده سایت freepik هست. و به صورت رایگان می تونید روزانه ۱۰ تا عکس رو از این سایت کنید.
تصاویری که از این سایت مدل می کنید فرمت های مختلف داره مثل AI و EPS و JPg و ….
در این آموزش از فایل ایلاستریتور یکی از تصاویر استفاده شده است. تصویر مورد نظر تصویری است که به مدل های دکوراتیو کریسمس نزدیک است، در این آموزش از تصویر یک گوزن استفاده شده است. تصویر مورد نظر را وارد برنامه ایلاستریتور میکنیم در ایلاستریتور نحوه سلکت کردن shape مورد نظر را از دو روش یاد میگیرین و همچنین نحوه خروجی گرفتن و فرمت مناسب خروجی ایلاستریتور برای مکس را آموزش خواهید دید.
هنگام سیو گرفتن فایل برای وارد کردن آن به مکس از این طریق انجام می دهید.
File / save a copy یا File / save As پنجره ای که قبل از سیو نهایی باز می شود حتماً موقع انتخاب ورژن ایلاستریتور ، ورژن های پایین تر ایلاستریتور را انتخاب کنید .
در محیط مکس فایل مورد نظر را از قسمت Import / merg وارد می کنید و می توانیم خطوط اضافی را پاک کنیم
و از طریق حجم دادن به خطوط می توانیم مدل سازی انجام دهیم
بعد از گرفتن خروجی مناسب برای مکس، فایل مورد نظر از ایلاستریتور را وارد فضای مکس میکنیم. ترسیمات وارد شده در مکس به صورت لاین می باشد و این خطوط قابلیت این را دارد که حجم پیدا کند. خط ها را می توان اکسترود داد و یا به هم اتچ نمود. و یا با کمک sweep برای خطوط ضخامت های مختلف و متنوعی تعریف کرد.
با این روش می توان به سادگی بی نهایت مدل های کوچک دکوراتیو ساخت و به آنها متریال داد. مدل های ساخته شده در این آموزش را در کنار مدل های دیگر قرار دهید و رندرهای جذاب با موضوع کریسمس بگیرید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
بی نظیر